VERKOOP PROCES

Schepenmarkt.nl koopt en verkoopt schepen in kleine, grote en exclusieve segment van de markt. Daarnaast bemiddelen wij ook tussen koper en verkoper maar onze kracht zit in eigen voorraad en inkoop en dit tegen zeer concurrerende en scherpe prijzen.  Bel ons voor een afspraak en wij vertellen u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. 

 

U bent dan ook bij Schepenmarkt.nl aan het juiste adres.

Schepenmarkt.nl biedt u een ideale manier om uw boot onder de aandacht te brengen. U heeft geen eigen ligplaats?  Dan bieden wij u de gelegenheid om op onze eigen locatie aan de Zaan in Zaandam, vlakbij de Den Uylbrug, onze aanlegsteigers te gebruiken.

U hoeft dan de eerste drie maanden geen liggeld te betalen (informeer naar de voorwaarden)

 

Wij ontzorgen u in het verkoopproces, doen de bemiddeling tussen verkoper en klant en het hele proces is ons aandachtsgebied en specialiteit.  Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we het beste u waardevolle schip onder de aandacht weten te krijgen bij potentiële kopers. Merendeel van ons aanbod is dan ook eigen inkoop om u tegen de meest gunstige prijs uw droom waar te kunnen maken.

Ook de promotie aan de steiger en op diverse websites  is onze verantwoordelijkheid.  Hiervoor vragen wij een commissie van 5% -10% van de verkoopprijs.

Wilt u meer weten en de mogelijkheden bespreken kom dan langs of neem contact op, onze voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact.