FINANCIERINGEN

Schepenmarkt.nl in- verkoop schepen

Bootfinancieringen en verzekeringen

 

Om u optimaal van dienst te kunnen van zowel bij aankoop en verkoop, kunnen wij ook de eventuele financiering en verzekering voor u verzorgen. Door jarenlange ervaring en goede contacten binnen de financiële dienstverlening kunnen wij u in samenwerking met een assurantiekantoor een breed aanbod doen. Hierbij heeft u keuze uit aanbiedingen van banken of verzekeraars.

Vaak wordt gedacht dat een jacht of schip financieren lastig of zelfs onmogelijk is. Juist door onze samenwerking met het eerdere genoemde assurantiekantoor zorgen wij dat uw droom binnen handbereik komt. Om u een voorstelling te geven van de mogelijkheden geven we u hierbij een opsomming.
 

1. Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet mag u steeds geld opnemen tot aan een vooraf afgesproken bedrag. Deze vorm is makkelijk als u af en toe grotere betalingen moet doen, en dan maanden of jaren alleen maar aflost. Deze vorm is populair bij kleine verbouwingen - keuken of badkamer of bij mensen die eens in de zoveel jaar een grotere aanschaf van een goed willen financieren. Geld dat u hebt afgelost kunt u meteen weer opnieuw tot aan uw limiet opnemen. De rente bij een doorlopend krediet is meestal voordeliger dan bij andere kredietvormen. Een nadeel is dat de rente variabel is, u betaald iedere  maand een vast bedrag voor rente en aflossing. De verhouding russen rente en aflossing wordt bepaald door de rentestand van dat moment en het openstaande bedrag van uw krediet.
 

2. Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening leent u een van te voren vastgesteld bedrag. Bij het afsluiten van de lening staan de hoogte van de rente en de totale looptijd vast. Het voordeel van een persoonlijke lening is, dat u altijd weet waar u aan toe bent en wanneer u het heeft afgelost. Tussentijds opnemen van afgelost geld is bij deze vorm niet mogelijk.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.